Tilbehør

Shuffleboard sæt – både udendørs og indendørs

Sættet er ideelt til brug i ferieresorts, skoler, hoteller, ved events både byfester og sportsfester, ældre aktivitet, firmaarrangementer og meget mere. Kun fantasien sætter grænser. Stærkt og holdbart glasfiberskaft og et støbt hoved til at styre discen afsted.

Sættet indeholder:

  • 4 fiberglas stave med blå skaft
  • 1 sæt Arco Tournament Discs
  • 1 kurv til discs
  • 1 voks pind
  • 1 Manual
  • 1 aluminium Scoreboard

MegaSlam Hoops

Med MegaSlam får du en basketball stander med kurv, der er fremstillet i bedste kvalitet, som sikrer mod rystelser, og er utrolig stabil med meget lang levetid. - Der er 2 størrelser at vælge imellem - Et justerbar system med mulighed for rebound plade i 2 størrelser: 152 cm og 183 cm - En usædvanlig stærk og holdbar stål konstruktion.

1

SUPERSTIV STÅLKONSTRUKTION

Vores flerlags superstive stålkonstruktion giver mulighed for et solidt spil med meget få rystelser og afbøjninger.
2

HELÅRS BESKYTTELSE

Hver MegaSlam kommer klar til at modstå brandvarme somre, regnfulde efterår og iskolde vintre. Det sikres ved brug af dels varmgalvaniserede og rustfrie stål komponenter.

3

PRO REBOUND PLADE

En 1,27 cm tyk rebound glasplade, sikrer dig maksimal boldrespons. Samtidig kan du uhindret se gennem rebound pladen, og nyde baggrunden.
4

REGULERBAR HØJDE

MegaSlam kan reguleres i højden fra 3,04 meter til 1,52 meter, så alle kan spille med, og ”dunke” som stjernerne fra NBA.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS I DAG

Udfyld formularen eller kontakt os på;