OM

Mere end 40 års erfaring

Jeg har mere end 40 års erfaring inden for industrien – B2B – med speciale og ekspertviden inden for gummibranchen, og inden for sportsbelægninger til både indendørs og udendørs brug.

Jeg har arbejdet intensivt med recycling siden slutningen af 80’erne, og leverer bl.a. rådgivning i forbindelse med genanvendelse af brugte dæk, herunder recycling og genanvendelse af gummigranulat til en lang række af applikationer. Arbejder også med andre typer af granulater såsom EPDM, TPE og bionedbrydelige typer til gavn for miljøet.

Jeg har, med en enkelt afstikker, drevet RUBCOM siden år 2000, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige brancher. Jeg har gennem årene med Rubcom, og i min tidligere karriere, været involveret i projekter i Danmark og i det meste af øst- og vest Europa og har haft opgaver i Kina og Vietnam på konsulentbasis. Jeg har erfaring med både store multinationale virksomheder og privatejede SMV-virksomheder, og har altid været god til at skabe langvarige relationer baseret på gensidig tillid.
Når du vælger at indlede et samarbejde med mig, så får du en kompetent, fleksibel og pålidelig samarbejdspartner. Jeg har et særdeles veludviklet netværk, som kombineret med de mange års erfaring sikrer, at opgaverne løses så de passer til lige netop dine ønsker og behov.

Jeg arbejder ligeledes med bestyrelsesarbejde og virksomhedsrådgivning, herunder strategi- og organisationsudvikling, produktudvikling, salg og markedsføring.

Send endelig en besked

    Michael Christensen

    CEO

    +45 21 62 30 88