Om Rubcom

Rubcom tilbyder innovative gulv løsninger som VersaCourt Tile mobile sportsgulve både indendørs og udendørs, samt Base Panels og Protective Panels. Fliserne findes i 18 forskellige farver, og der er et utal af muligheder i forhold til både størrelse og design.

Vi forhandler også Everroll gummigulv til fitness, crossfit, faldunderlag (både fliser og insitu) og trinlydsdæmpning samt shockpads. Den enkelte bane bliver opbygget efter kundens specifikke behov i forhold til design, farver og tilbehør. Rubcom henvender sig derfor både til skoler, børnehaver, boligforeninger, ferieparker, eventmanagers o.lign med også til private kunder der ønsker et slidstærkt og professionelt look til familiens træningsområde.

Rubcom samarbejder med nogen af de største spiller på markedet, og kan derfor også tilbyde færdigløsninger så som paddel tennis baner både indendørs udendørs samt mobile baner der kan opstilles i forbindelse med messer, events, markeder og festivaller eller på tagterrasser.

Vi leverer også viden, innovation, løsninger og produkter baseret på ELT (End of Life Tyre)-granulat. Genanvendelse af denne fantastiske råvare med sine vide anvendelsesmuligheder, er med til at sikre reduktionen af frembringelsen af nye råvarer, og dermed et ”grønt” miljørigtigt alternativ. Vi har viden kompetencer og bred erfaring, og et stort netværk i hele Europa.

Michael Christensen

Jeg har mere end 40 års erfaring inden for industrien – B2B – med speciale og ekspertviden inden for gummibranchen, og inden for sportsbelægninger til både indendørs og udendørs brug.

Jeg har arbejdet intensivt med recycling siden slutningen af 80’erne, og leverer bl.a. rådgivning i forbindelse med genanvendelse af brugte dæk, herunder recycling og genanvendelse af gummigranulat til en lang række af applikationer. Arbejder også med andre typer af granulater såsom EPDM, TPE og bionedbrydelige typer til gavn for miljøet.

Jeg har, med en enkelt afstikker, drevet RUBCOM siden år 2000, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige brancher. Jeg har gennem årene med Rubcom, og i min tidligere karriere, været involveret i projekter i Danmark og i det meste af øst- og vest Europa og har haft opgaver i Kina og Vietnam på konsulentbasis. Jeg har erfaring med både store multinationale virksomheder og privatejede SMV-virksomheder, og har altid været god til at skabe langvarige relationer baseret på gensidig tillid.
Når du vælger at indlede et samarbejde med mig, så får du en kompetent, fleksibel og pålidelig samarbejdspartner. Jeg har et særdeles veludviklet netværk, som kombineret med de mange års erfaring sikrer, at opgaverne løses så de passer til lige netop dine ønsker og behov.

Jeg arbejder ligeledes med bestyrelsesarbejde og virksomhedsrådgivning, herunder strategi- og organisationsudvikling, produktudvikling, salg og markedsføring.

Så kontakt os endelig hvis du har behov for sparring inden for:
 • Dæk recycling
 • Gummi recycling
 • Sparring i øjenhøjde
 • Mere end 40 års erfarring
 • Generel ledelse
 • Salg og eksport
 • Genanvendelse
 • Strategi
 • Forretningsudvikling
 • Bestyrelsesarbejde
 • Advisory Board
 • Eksekvering

Send endelig en besked

  Michael Christensen

  Founder

  +45 21 62 30 88