Mobile sportsgulve udendørs

VersaCourt Game Outdoor har et unikt patenteret seks-punkts låsesystem der skaber en sømløs spilleoverflade hvilket medvirker til et perfekt ensartet underlag med en uovertruffen spilbarhed og en ensartet bold bounce og respons.

VersaCourt Game Outdoor er chok absorberende og skåner derfor både knæ og ryg i forhold til baner hvor underlaget udelukkende er af cement, beton eller asphalt.


Versacourt Tile

VersaCourt Tile er resistente i forhold til afblegning, fugt, mug og bakterier og kan klare ekstreme temperatursvinginger.

De skaber en overflade der er UV resistent og anti statisk, og har en special coating opnår de det specifikke niveau af komfort og sikkerhed der kræves til de forskellige sportsgrene.

Fliser tørrer hurtigt uanset hvor meget det har regnet, og rengøres nemt med en løvblæser, vandslange eller kost.Spar tid og ressourcer

Fliserne kan installeres på næsten enhver plan overflade og kræver ikke noget yderligere underlag, og man sparer derfor både tid og materialer i forhold til andre løsninger.

VersaCourt Game outdoor er disponible i 18 forskellige farver og striberne bliver lavet i henhold til kundens specifikke tegning, hvilket betyder at man kan designe en bane der passer til netop dine behov uanset om det er en bane i baghaven eller et komplet anlæg med fuldstørrelse baner til de forskellige sportsgrene.

Yderligere information omkring mobile sportsgulve udendørs

1

Lav vedligeholdelse

Lav vedligeholdelse rengøres med en vandslange, kost eller løvblæser
2

Optimalt spilbarhed

Enestående bold bounce og maksimalt greb for optimalt spilbarhed
3

Godkendt af ITF

Godkendt af ITF ( International Tennis Federation ) som spilleunderlag
4

Vind & vejr

Ingen refleksion fra solen og resistente i forhold til temperatursvingninger

5

Flere farver

Fås i 14 forskellige farver
6

Design & logo

Kan tilpasses i forhold til striber, logo og design
7

Chok absorberende

Chok absorberende og skåner derfor led, ryg, knæ og ankler
8

Mobilitet

Alle baner er mobile og kan derfor flyttes uden problemer hvis det bliver nødvendigt

Versacourt baner

Alle VersaCourt baner er bygget op af Tiles (selve fliserne) samt Ramps, de sidste klikkes på banen langs siden for at få et mere ensartet finish.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS I DAG

Udfyld formularen eller kontakt os på;