Komplet basketbane

Med sit patenterede sammenlåsningssystem giver VersaCourt en usædvanlig ensartet og holdbar overflade, som giver mulighed for intensiv aktivitet.

Derudover er vores baner konstrueret af 2 cm stødabsorberende fliser, der reducerer belasting på leddene og gør at spillerne kan spille bedre i længere tid.


Mini basketbane

Basketball
F-11Basketbane til Skoler og Foreninger

Basketball
F-12Basketbane til Skoler og Foreninger

Basketball
F-13


MegaSlam Hoops

Med MegaSlam får du en basketball stander med kurv, der er fremstillet i bedste kvalitet, som sikrer mod rystelser, og er utrolig stabil med meget lang levetid. - Der er 2 størrelser at vælge imellem - Et justerbar system med mulighed for rebound plade i 2 størrelser: 152 cm og 183 cm - En usædvanlig stærk og holdbar stål konstruktion.

1

SUPERSTIV STÅLKONSTRUKTION

Vores flerlags superstive stålkonstruktion giver mulighed for et solidt spil med meget få rystelser og afbøjninger.
2

HELÅRS BESKYTTELSE

Hver MegaSlam kommer klar til at modstå brandvarme somre, regnfulde efterår og iskolde vintre. Det sikres ved brug af dels varmgalvaniserede og rustfrie stål komponenter.

3

PRO REBOUND PLADE

En 1,27 cm tyk rebound glasplade, sikrer dig maksimal boldrespons. Samtidig kan du uhindret se gennem rebound pladen, og nyde baggrunden.
4

REGULERBAR HØJDE

MegaSlam kan reguleres i højden fra 3,04 meter til 1,52 meter, så alle kan spille med, og ”dunke” som stjernerne fra NBA.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS I DAG

Udfyld formularen eller kontakt os på;